KOREKCIJSKA STEKLA

Izberite vrhunska korekcijska stekla blagovne znamke Essilor.

Zagotovite si najboljši dizajn korekcijskih stekel, ki ustreza vašim potrebam
Odkrijte najboljšo izbiro za zaščito svojih oči pred škodljivo svetlobo
Povečajte jasnost s trajno kakovostjo vida.

Ne vidite na daleč in blizu?

Izberite progresivna stekla VARILUX

Varilux® so progresivna stekla, kar pomeni, da jih sestavljajo tri vidne cone: na blizu, na srednji razdalji in na daleč. Izumljena leta 1959 so prva progresivna stekla na svetu, Varilux®. Od takrat podjteje Essilor neporestano vlaga v inovacije in nove tehnologije, da bi zagotovili maksimalno udobje vida – to potrjuje kar 96-odstotkov zadovoljnih uporabnikov Varilux® stekel.  Spoznajte in izberite želeno obliko Varilux stekla.

 

Veliko časa preživite za digitalnimi napravami?

Izberite stekla EYEZEN

V času računalnikov, pametnih ur in telefonov potrebujemo očala, ki bolj kot kadar koli prej podpirajo naša povezana življenja. Preživljanje velikega dela dneva za zasloni je naporno za oči in lahko povzroči naprezanje oči. Eyezen je enožariščno korektivno steklo. Zagotavlja ostrejši vid kot navadna enožariščna stekla in pomaga zmanjšati utrujenost oči. Eyezen je na voljo vsem – ne glede na to, ali imate recept ali želite le očala za dnevno uporabo ob gledanju na zaslone.

ZMANJŠANA UTRUJENOST OČI + BOLJŠA DRŽA

Pomislite, kako uporabljate telefon, prenosni računalnik ali tablični računalnik. Pogosto je ekran blizu oči, vanj gledate dlje časa in običajno ste v nenaravni drži. Eyeznova korektivna stekla so nadgrajena z vizualnim dodatkom na spodnjem delu stekla, zaradi katerega se predmeti zdijo jasnejši. Takoj ko pogledate skozi spodnji del Eyezen stekla, se slike in besede zdijo jasnejše, zato se vam ni več potrebno nagibati.

Najboljša zaščita za vaše oči EYEPROTECT

Eye Protect System uporabnikom zagotavlja sprednjo in zadnjo zaščito stekel pred svetlobo, ki je potencialno škodljiva za naše oči. Uporablja edinstven proces absorpcije, da zagotovi trikrat več zaščite pred škodljivo modro svetlobe kot standardna očala in učinkovito absorbira UVA in UVB žarke. Eye Protect System zagotavlja, da je ta raven zaščite zagotovljena kljub estetsko jasnemu steklu – to pomeni, da na površini vašega stekla ni vidnih dokazov o zaščiti pred ultra in modro svetlobo, kar je običajno pri podobnih zaščitnih rešitvah.